Lizard fanny pack

Lizard fanny pack

De Lizard fanny packs. 

 

Heb jij de nieuwe Lizard fanny packs al voorbij zien komen op Instagram, maar nog niet op onze website?

Lees hier wanneer ze uitkomen, in welke kleuren en hoe ze tot stand zijn gekomen!

 

Persoonlijk houd ik wel van een festival of een concert op z'n tijd. Het liefst neem ik dan alleen een fanny pack mee, omdat een tas je vaak alleen maar tot last is. Daarnaast is een fanny pack natuurlijk leuk én modieus. Maar waar vind je nou hippe fanny packs die ook nog eens betaalbaar zijn? En van goede kwaliteit?

Met de slangen print trend van nu zou je zeggen dat je overal fanny packs met slangen print zou kunnen krijgen, maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Om deze reden ben ik begonnen met het bedenken wat ik persoonlijk fijn vind aan een tas. 

Een fanny pack hoeft voor mij niet groot te zijn, wanneer er een portemonnee en telefoon in past is dat voor mij al genoeg! Een extra rits vak op de achterzijde van de fanny pack, waar ik mijn sleutels in kan doen zodat ik deze niet kwijt kan raken is geen overbodige luxe. Daarnaast heb ik nog een vak aan de binnenkant nodig, voor wat extra sieraden bijvoorbeeld ;). Om de tas af te maken wil ik nog een vak met klep voorop om de fanny pack wat extra vorm te geven. 

Vervolgens kwam de zoektocht naar het juiste leer, maar toen ik het nieuwe Lizard leer tegenkwam was ik direct verkocht!

Nu het ontwerp klaar is en het juiste leer gevonden kunnen de tassen eindelijk gemaakt worden.
Alle tassen worden helemaal met de hand gemaakt vandaar dat ze nog niet op voorraad zijn! Wel hebben we van iedere kleur al een fanny pack mogen testen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, welke jullie kunnen aanschouwen op de foto!

De kleuren die als eerste binnenkomen voor het najaar zijn bruin en groen, maar wellicht volgen er snel meerdere kleuren!!

Houd de website goed in de gaten, want vanaf eind oktober zijn de Lizard fanny packs verkrijgbaar!& laat ons weten wat je er van vindt!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »