Gouden ringen van Josephina Jewelry - Josephina
There are products
Show:
Sort By:

Gold Eye - Black Onyx

De Gold Eye ring is er in vier varianten! Onyx dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfve

€39,00

Gold Eye - Moonstone

De Gold Eye ring is er in vier varianten! Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven.

€39,00

Gold Eye - Blue Opal

De Gold Eye ring is er in vier varianten! De blauwe Opaal is een beschermende en kalmerende edelsteen. Deze edelsteen past perfect bij de gouden ring.

€39,00

Gold Eye - White Opal

De Gold Eye ring is er in vier varianten! De witte Opaal is een beschermende en kalmerende edelsteen. Deze edelsteen past perfect bij de gouden ring.

€39,00

Gold Triangle - Pink Opal

Deze Gold Triangle ring is een perfecte eye catcher met een roze Opaal! De ring is verkrijgbaar met drie verschillende edelstenen. Je kunt ze makkelijk samen dragen.

€39,00

Gold Triangle - Blue Opal

Deze Gold Triangle ring is een perfecte eye catcher met een blauwe Opaal! De ring is verkrijgbaar met drie verschillende edelstenen. Je kunt ze makkelijk samen dragen.

€39,00

Gold Triangle - Moonstone

Deze Gold Triangle ring is een perfecte eye catcher met een Maansteen! De ring is verkrijgbaar met drie verschillende edelstenen. Je kunt ze makkelijk samen dragen.

€39,00

Blue Rainbow Zirconia

De Blue Rainbow Zirconia is een gouden ring met blauw gekleurde zirconia's. Deze ring bestaat in 3 varianten: rood, blauw en wit. De ideale ring om te stacken!

€39,00

White Rainbow Zirconia

De Red Rainbow Zirconia is een gouden ring met witte zirconia's. Deze ring bestaat in 3 varianten: rood, blauw en wit. De ideale ring om te stacken!

€39,00

Red Rainbow Zirconia

De Red Rainbow Zirconia is een gouden ring met rood gekleurde zirconia's. Deze ring bestaat in 3 varianten: rood, blauw en wit. De ideale ring om te stacken!

€39,00

Gold Rainbow Zirconia

Deze goudkleurige Rainbow Zirconia ring past bij al je outfits. Mix & Match de ring met andere ringen voor de perfecte ring party!

€39,00

Royal Gold - Black Rutile

Rutielkwarts is een edelsteen die een kalmerende en opbeurende werking heeft. Deze edelsteen helpt je in moeilijke situaties door hoop te geven en het zelfvertrouwen te stimuleren. Daarnaast bevordert de steen een onafhankelijke positie en liefde.

€37,50

Royal Gold - Emerald

Smaragd is een koninklijke steen en staat bekend om de liefde. Het groen is zo bijzonder dat deze kleur de naam smaragdgroen heeft gekregen. Deze edelsteen heeft een herstellende werking en een positief effect op het hart chakra. Daarnaast stimuleert he l

€37,50

Golden Square - Black Rutile

Rutielkwarts is een edelsteen die een kalmerende en opbeurende werking heeft. Deze edelsteen helpt je in moeilijke situaties door hoop te geven en het zelfvertrouwen te stimuleren. Daarnaast bevordert de steen een onafhankelijke positie en liefde.

€37,50

Golden Square - Garnet

Granaat is een edelsteen die helpt in crisissituaties. Deze edelsteen geeft je kracht en energie! Daarnaast bevordert het je doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Granaat heeft een prachtige diep rode tot bruine kleur.

€37,50

Gold Elegance - Black Onyx

Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking.

€27,50

Gold Elegance - Moonstone

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven.

€27,50

Gold Wave Fever

De 'Wave' ring is onderdeel van de nieuwe collectie 'Gold Fever' en is simpel & elegant. Hierdoor is de ring makkelijk te combineren met andere ringen!

€24,95

Gold Snake Fever

Snake is the way! Deze snake ring bevat een Onyx edelsteen. Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken.

€34,95

Gold Blue Fever

Diamonds are a girl's best friend! Deze ring met blauwe Zirconia creëert de perfecte look.

€34,95

Gold Diamond Fever

Diamonds are a girl's best friend! Deze ring met Zirconia creëert de perfecte look.

€34,95

Gold Aquamarine Fever

Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het helpt je in the flow komen en in het moment leven.

€27,50

Gold Tiger Eye Fever

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen.

€27,50

Gold Zirconia Fever

De match tussen blauwe Zirconia en goud is everything!
Voeg wat kleur toe aan je ring party met deze ring voor de perfecte mismatch.

€27,50
Pagina 1 van 2
Alle gold plated ringen

Alle ringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver met een 14 karaats gold plated laag.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Gratis verzending || Voor 16.00 besteld = zelfde dag verzonden || Gratis cosmetica tas bij orders boven € 40 Verbergen